Четверг, 16.05.2024, 08:37
Вітаю Вас Гiсть | Реєстрація | Вхід

              Відділ освіти Білопільської РДА

Меню сайту
Форма входу
Категорії розділу
Документи [2252]
НМУ "Районний методичний кабінет" [344]
Конкурси [36]
Неперіодичні видання [371]
Доступ до публічної інформації [41]
Доступ до публічної інформації відділу освіти Білопільської районної державної адміністрації
Структура відділу освіти [1]
ЗНО та ДПА [92]
Охорона праці [16]
Пошук
...
Статистика
Онлайн усього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Друзі сайту

Каталог файлов

Головна » Файли » Неперіодичні видання

З досвіду роботи Чутівської ЗОШ І-ІІІ ступенів щодо організації горячого харчування
[ Викачати з сервера (292.6 Kb) ] 05.01.2011, 14:33
Технологічні картки страв, технологія їх приготування нормативно-правове забезпечення горячого харчування
(першоджерело: http://direktor.at.ua/load )
Категорія: Неперіодичні видання | Додав: Rozhok
Переглядів: 642 | Завантажень: 104 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]